Logo what's cooking

Logo what's cooking
Catering op maat

arrow

Catering op maat

Iets speciaals op je bord. Iets lekkers. Rust creëeren in de chaos die bij de organisatie van een event komt kijken. What’s Cooking weet wat u nodig heeft. We gaan samen op zoek naar de perfecte (smaak)combinatie die binnen het thema van uw event past. Wereldkeuken ten top, Mexicaans, Mediterraans, Aziatisch, ... aan u de keuze.

Onze kwaliteitskeuken zorgt ervoor dat What’s Cooking de beste foodpartner is op je businessevent, huwelijk, communie, lentefeest, homecooking event… Dit gepaard met een losse maar zeer professionele aanpak zorgt voor een knaller van een evenement.

Onze specialiteit

Paella is onze huisspecialiteit. Geschikt voor groot en klein, jong en oud. Wij maken paella ( mixta, vis, vlees of vegetarisch) in grote pan ter plaatse voor groepen vanaf 20 personen tot ...

Bezoek ons op de markt

Kan u niet genoeg krijgen van onze paella of chili con carne, kom gerust eens langs op 1 van onze marktdagen om daar je portie lekkers mee naar huis te nemen. Weer een dagje niet moeten koken, heerlijk toch?

Eerstvolgende data:

Markt Brasschaat ( Armand Reusensplein )

maandag 2 maart 2020

maandag 6 maart 2020

maandag 30 maart 2020


Markt Schoten ( Rodeborgstraat, schuin over Argenta -kantoor )

zaterdag 22 februari 2020

zaterdag 29 februari 2020

zaterdag 7 maart 2020


Eerstvolgende feestmarkt : data volgt

Vandaag paella op de markt gekocht, opgewarmd zoals vermeld en het was echt heerlijk! Ook een hele vriendelijke dame! Zeker voor herhaling vatbaar !

Ottelohé Stephanie ( via fb )

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte?

Aarzel niet en contacteer ons.

+32476887893